Feuerhand Gemici Feneri Nasıl Kullanılır?

Feuerhand

Hermann Nier, 1870'lerde orada bir tesisatçı atölyesi düzenledi ve diğer şeylerin yanı sıra fenerler yaptı. Artan sanayileşme ile birlikte atölye çalışmaları, makineleri sayesinde ürünlerini üreten fabrikalarla değiştirildi.  Hermann ve Ernst Nier kardeşler 1893 yılında kasırga fenerleri için bir üretim merkezi kurdular. Kuruluştan beş yıl sonra Frankonia Albert Frank metal ürünleri şirketi üretim tesisini satın aldı ve Nier kardeşler üretim müdürü oldu. Frankonia ile olan farklılıkları nedeniyle Hermann Nier, 1902 yılında nihayet kendi kasırga fener fabrikası “Hermann Nier Feuerhandwerk” i başlattı.  Aynı yıl, sıcak daldırma ile kalaylama, damgalama ve katlama tekniklerini kullanarak fener üretimi için patent başvurusunda bulundu.

1914 yılında “Feuerhand” markası tüm ürünlere Alman Reich'ın faydalı bir modeli olarak tescil edildi .  1920'de markaya yuvarlak Feuerhand amblemi eklendi. Son olarak, 1926'da patentler ve “Firehand” markası da ABD'de tescil edildi.  Tanınmış küçük gemici fenerlerinin - Bebek serisi - Jena'dan Firma Schott'tan yanmaz borosilikat camla üretimi 1933'te başladı.

Feuerhand Gemici Feneri Nasıl Kullanılır ?

Yakıt Doldurma

Depo kapağını açın ve gazyağını işaretli olan yere kadar doldurun.(Şekil 1)

İlk kullanımdan önce feneri yakmadan fitilin ıslanması gerekir.

Tuşuna basarak fenerin cam silindirini kaldırın sol taraftaki sap ve kanca verilen çentik içinde. Fitili çakmak veya kibrit ile yak. En kısa sürede fitil yanar, camı yavaşça yerine takılır. (Şekil 2)

Brülörün döner kolunu kullanarak alevin boyutu ayarlanabilir. (Şekil 3)

Cam Temizliği

Baca temizliği için cam bardak yukarı kaldırılmalıdır. Kaldırmak için parmaklarınızı taşıma kolu ve kaldırma halkasını çizin başparmağınızla yukarı doğru. (Şekil 4)

Cam şimdi tel desteğinin yan tarafına konulabilir. (Şekil 5)

Fitili Değiştirme

Cam kaldırıldığında, döner brülörün kolunu saat yönünde çevirin ve çıkarın. (Şekil 6)

Saklama

Feuerhand Baby Special 276 her zaman kuru yerde saklanmalı ve Gazyağı tamamen çıkarılmalıdır.

 

E-BÜLTEN

Kampanya ve haberlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak
için lütfen e-bültenimize ücretsiz üye olun!

© 2014- 2023 Temin Doğa Sporları Tekstil Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Whatsapp Destek
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.