Doğa Sizi Yanına Çağırıyor.

Kampa gitmek insanı ruhsal açıdan oldukça rahatlatan bir outdoor faaliyetidir. Kampa giderken hazırlıklı olunmalıdır. Kamp sırasında, neye ihtiyacınızın olacağını önceden iyi düşünmeniz gerekir. Günlük yaşantımızda kullandığımız aletlerin hemen hemen hepsi, bizim yaşamımızı kolaylaştırmak için var. 

 

Çakı ve bıçaklar boyut olarak küçüktür fakat kullanım etkisi büyük olan araçlardır. Çakı ve bıçak, kampa giderken kesinlikle yanınızda bulundurmanız gereken malzemelerdir. 

 

Kamp sırasında yanınızda bulunduracağınız malzemeler eksiksiz olmalıdır. Eksik malzemeler ile giderseniz, gün içinde sık sık bu durumun sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

 

Kampa giderken çantanızda olması gereken malzemeler arasında, çakı ve bıçağın yanında; kamp sandalyeleri, tabure, çadıruyku tulumu, balta, hamak, yemek seti, ızgara, ocak, kartuş, fener, termos, çaydanlık, tozluk, pusula, düdük, telsiz, şapka, ayakkabı, bot, baton, ateş başlatıcı, kürek, testere, sırt çantası, ilk yardım seti, yağmurluk, mat gibi ihtiyacınız olacak en kaliteli ürünleri en ucuz ve en uygun fiyata  Temin Doğa Sporları online mağazamızda bulabilirsiniz.

 

Temin Doğa Sporları'nda; Victorinox çakı, Buck Knife, Muela, Böker, Morakniv, Victorinox Mutfak, Kershaw, Victorinox, Leatherman, Filmam, Silky,  Deejo, Nieto, Antonini, Hultafors, Muela, Sterling, Umarex, Fallkniven, Hüdai Knives, Cem Emir Outdoor, Antonini, Bahco, Cudeman, Bora Knives, Opinel, Helle, Nieto Knives, Marttiini, Gerber, Kilimanjaro, Sürbisa, Columbia, Coghlans, Çetintaş, Wenger, Swiza, Casström, Zyliss, Smith's, Gransfors Bruks, Walther gibi yerli ve yabancı dünya markalarının ürünleri bulunmaktadır.

 

Dilediğiniz modeli seçip alışveriş sepetinize ekleyebilir, vade farksız 9 taksit , havale ve kapıda ödeme ile satın alabilirsiniz. Hızlı, ücretsiz ve aynı gün kargo fırsatını kaçırmayın!

 

Temin ile Doğada kalın.

E-BÜLTEN

Kampanya ve haberlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak
için lütfen e-bültenimize ücretsiz üye olun!

© 2014- 2023 Temin Doğa Sporları Tekstil Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Whatsapp Destek
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.